31.8.11

Bird's Eye View over ...Londra

Mai devreme sau mai târziu veți ajunge cu toții la Londra. Sau, ca să mă exprim altfel, nu aveți cum să nu ajungeți măcar o dată în viață la Londra, pentru că Londra este...fenomenală! Părerea mea despre Londra o știți deja...dacă nu, citiți aici cuvinte mici despre o mare dragoste. Ei, și când veți ajunge în sfârșit la Londra (zic "în sfârșit" pentru că oricât de curând ați pune piciorul în capitala britanică, tot vi se va părea că nu ați ajuns acolo pe cât de rapid v-ați fi dorit), este musai să admirați orașul de la înălțime. Pentru asta vă sfătuiesc fie să vă lăsați ridicați lin în aer de către London Eye - unul dintre simbolurile incontestabile ale locului - fie să alegeți varianta ceva mai puțin costisitoare (dar mai solicitantă din punct de vedere fizic) a urcușului în turnul Catedralei St. Paul. Noi nu ne-am putut abține și le-am încercat pe amândouă. Și am mai fi încercat noi încă multe altele dacă nu ne-am fi simțit buzunarele ușurate considerabil după fiecare încercare :-). Dacă a meritat? Cu vârf și îndesat, parol! Ia uitați...

Londra văzută din avion




Priveliștea din St. Paul's Cathedral



Panorama din London Eye





21 comentarii:

  1. Nici eu nu ma pot satura de Londra, am facut 2 vizite scurte, de cate 2 zile fiecare dar evident ca nu e de-ajuns. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @Claudia: Si eu zic, cred ca nici daca ai locui acolo nu ai apuca sa vezi tot ce are Londra mai frumos. Sper sa mai ajung si eu vreodata, am deja o invitatie de la cineva de acolo :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Niste imagini superbe. O panorama deosebita! Fericito!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi mult, Minoki :-)

    p.s. Vezi ca ti-am trimis un mail pe gmail, l-ai primit/citit?

    RăspundețiȘtergere
  5. Superb...dar nu toti avem ocazia sa ajungem acolo...

    RăspundețiȘtergere
  6. Andreea, never say never :-) Eu am ajuns in India unde nici prin cap nu mi-ar fi trecut ca am sanse sa calc vreodata.

    Iar pentru cei care chiar nu vor ajunge niciodata acolo, incerc sa scriu eu aici cat mai multe ca sa va bucurati de ele macar prin ochii mei, daca altfel nu se poate...pup, o zi usoara!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu vreau la Londra :)! Pozele sunt superbe si peisajele la fel! Totusi alege un sigur loc in care sa ma catar sa vad panorama, 2 ar fi prea multe pt buzunarul meu! Cred ca as alege varianta London Eye, desi e putin mai scumpa :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Ah Londra...ce amintiri frumoase, chit ca noi nu am vazut-o de sus, dar oricum e frumoasa. :)

    Imi place sectiunea asta cu "vedere de sus" din blogul tau, sa stii ca nu m-am gandit niciodata sa vad asa orasele, sunt putine, foarte putine pe care le-am vazut asa. Deci iti multumesc, am ocazia sa le colind si de sus. ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. @Alicee, go go go!!! :-)) Ai alege bine, ce sa zic, London Eye e unic...

    RăspundețiȘtergere
  10. @Salmi, tocmai asta a fost si ideea, noi chiar avem obiceiul asta de a urca in vreun turn, ceva, peste tot pe unde mergem si e pacat sa nu va arat colectia mea de poze si sa nu va indemn sa incercati sa cunoasteti orasele si asa :-) Unde mai pui ca unele ascensiuni sunt adrenalina pura, cum a fost la Copenhaga, de exemplu. Dar sa nu anticipez...

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte frumoase pozele, dar e si normal, doar e Londra!! Eu am admirat-o doar din London Eye, la St Paul n-am mai urcat, am intarziat mult in catedrala ascultand un cor fantastic si ne cam presa timpul.

    RăspundețiȘtergere
  12. @Moni: Ce dragut, noi n-am prins niciun cor cand am fost acolo. Urcatul insa sa stii ca merita, si nu doar pentru privelistea de sus, poate ai citit intr-unul din articolele mele despre Londra la ce ma refer :-)

    RăspundețiȘtergere
  13. Londra mai merita cel putin o vizita, mai am o groaza de vazut. La momentul potrivit o sa te stresez de n-o sa stii cum sa te mai ascunzi de mine. Pana atunci imi zici si mie cum se numea minunatia aia de magazin de jucarii?

    RăspundețiȘtergere
  14. @Moni: Hamleys se cheama, nu il pot uita :-P

    RăspundețiȘtergere
  15. De cateva zile caut solutii pentru a merge la Londra vara viitoare, insa Olimpiada aia ma incurca rau :))
    Dar credeam ca Stockholm e scump; acum, cautand informatii, realizez ca Londra o sa ma rupa la buzunar daca o sa ajung acolo. Ma rog, daca o sa umplu buzunarul pana atunci :))

    Hei, si mie imi place sa urc in turnuri, turnulete si alte chestii de unde poti vedea panorama locului. Imi place mult, deci, sectiunea asta a ta :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Imaginile sunt superbe. :)

    Esti o norocoasa.

    RăspundețiȘtergere
  17. Irina, o sa mai tot fie, deocamdata sunt intr-o zona in care stau f prost la capitolul internet, dar cum dau din nou de internet revin in forta :-)

    RăspundețiȘtergere
  18. Londra este un Of! al meu... îmi doresc atât de mult sa-l vizitez si nimeni nu vrea sa ma însoteasca! nici sotul si nici fetele mele :( Pâna la urma cred ca ma voi înscrie cândva singura întro excursie organizata,macar 4 zile... Excelente informatiile date de tien, iar despre imagini... ce sa spun! colosale!

    RăspundețiȘtergere
  19. Carmen, vin eu, nu trebuie sa ma rogi de doua ori, pot, pot? :-)))) Nu inteleg de ce nu vor sa mearga la Londra, poate le arati odata serialul meu despre Londra, s-ar putea sa ii convinga! Pup

    RăspundețiȘtergere
  20. Superb imi doresc extrem de mult sa mergem eu si mama dar problema este urmatoarea nu stim cu ce agentie,cu ce companie aeriana si ce hotel?
    Mi se pare superb si este cel mai mare vis al meu sa ajung sa vad Londra si sa vizitez!Da imi puteti spune cum ati ajuns as fi mai mult decat multumita!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe