Despre mine / Contact

După ce am locuit o vreme în Qatar și Portugalia, m-am mutat pe termen nedefinit în Emiratele Arabe Unite. Sunt filolog şi jurist, pasionată dintotdeauna de cărți, călătorii şi limbi străine. Călătoresc serios de acum 11-12 ani, timp în care am văzut deja peste 500 de locuri în 82 de ţări și regiuni din Europa, America de Nord, America de Sud, Africa, Asia, Australia și Antarctica. De ceva vreme m-am reprofilat și conduc tururi ghidate in Dubai, astfel că  și la serviciu sunt, practic,... (ca și) în vacanță :).

Consider că investiţiile mele cele mai de preţ sunt amintirile, iar călătoriilor le datorez unele dintre cele mai frumoase amintiri.


În 2015 am ajuns fără prea multă planificare pe toate cele 7 continente ale lumii și mi-am îndeplinit cele mai mari 3 visuri de călătorie: Patagonia/Țara de Foc, Groenlanda și Antarctica.Mai departe, despre mine citiţi...printre rânduri :-PPentru orice întrebări, nelămuriri sau sugestii mă puteți contacta pe pagina de Facebook a blogului, contul de Instagram sau la adresa de e-mail ioana@printreranduri.com, vă voi răspunde negreșit!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe