17.6.21

Decolări și/sau aterizări spectaculoase (III): Bora Bora

Sosirea în Bora Bora

După Groenlanda și Mauritius, două dintre aterizările/decolările mele preferate din lumea-ntreagă, plusez astăzi - intenționat și mânată poate de dorul de călătorii în zone mai puțin vizitate, de tipul acelora cu care v-am obișnuit - cu una dintre cele mai râvnite priveliști din avion: Bora Bora.


Să nu vă imaginați că fotografiile de mai jos mi-au sărit in traistă singure-singurele, nici pomeneală, ba din contră, numai eu știu cât m-am documentat, pregătit și luptat pentru a le obține, dar chiar și așa toate eforturile mele s-ar fi văzut lesne zădărnicite printr-o schimbare bruscă a vremii. Din fericire zeii văzduhului au ținut cu noi în zilele cu pricina (spun "zilele" pentru că, după cum unii dintre voi știți deja, am aterizat in doi ani consecutivi în Bora Bora) iar eforturile mele au fost răsplătite însutit.


Drept e că a doua vizită s-a lăsat cu condiții atmosferice și mai prielnice decât prima, iar faptul că ne-am ales singuri traseul și am zburat dintr-o altă insulă în Bora Bora decât ajung de obicei majoritatea muritorilor, puținii de altfel care au norocul de a pune piciorul pe aste meleaguri, a contribuit considerabil la succes.


Cât despre intenția mea declarată de a nu alcătui topuri în materie de priveliști înaripate, ce să zic, e doar o altă intenție de care s-a cam ales praful! Aruncați o privire mai jos și veți înțelege de ce....


Aterizarea în 2018



Aterizarea în 2019










Pista de aterizare - una dintre cele mai fabuloase văzute vreodată





Citește și Decolări și/sau aterizări spectaculoase (I): Groenlanda.


Citește și Decolări și/sau aterizări spectaculoase (II): Mauritius.


Mai multe imagini din Bora Bora și nu numai găsești și pe contul meu de Instagram: www.instagram.com/printre_randuri.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe