11.9.18

Decolări și/sau aterizări spectaculoase (II): Mauritius


V-am promis, atunci când am inițiat acest serial, decolări și/sau aterizări memorabile, așa încât nu s-ar cădea să nu includ aici una dintre cele mai vrednice destinații și din acest punct de vedere - Mauritius. Drept e că a fost "nevoie" de nu mai puțin de șase (!) vizite pentru a vă putea oferi selecția de față, din fericire am prins, de fiecare dată, condiții atmosferice și momente ale zilei diferite, lucru pe care îl veți vedea oglindit în imaginile de mai jos. Iar dacă mai aveți nevoie de încă un imbold, aflați că Mauritius este, deocamdată, singura destinație dintre toate faimoasele insule zise exotice în care puteți ajunge cu cel mai mare avion comercial din lume - Airbus-ul A380 (Emirates).

Cum se prezintă, deci, situațiunea, de la bordul gigantului Emirates? Iac-așa.


















Citește și Decolări și/sau aterizări spectaculoase (III): Bora Bora.

Mai multe imagini din Mauritius și nu numai găsești si pe contul meu de Instagram: www.instagram.com/printre_randuri.


2 comentarii:

  1. Ai fost in cambina? :O

    Serios acum, cand vezi astfel de imagini iti piere si frica fricii (daca o ai) - cat de frumos ai suprins momentele plecarii sau sosirii in acele locuri absolut superbe!
    Ultimele trei poze sunt absolut breathtaking <3!

    pupici cu drag :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nuu, toate sunt facute de pe aripa, doar ca m-am folosit din plin si de momentele in care pilotii intorceau avionul, de-asta in unele nu se vede aripa deloc ;) Am exercitiu, vezi bine :))) Pup si eu, mersi, ma bucur ca iti plac.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe