4.5.10

St. Paul's Cathedral...altfel

 Ca sa intelegeti cat de mult am iubit fiecare moment din recentul concediu, am sa va spun ca am plecat in calatorie cu "bagajul" sutelor sau poate miilor ori zecilor de mii (cine le mai stie numarul?!?) de carti si filme care m-au captivat inca de cand eram copil si dintre care unele nu si-au pierdut vraja asupra mea nici in prezent, carti si filme cu ajutorul carora - in vremuri in care nu credeam sa ajung prea curand aici - mi-am cladit singura o imagine a locurilor cu pricina si a personajelor care au populat sau ar fi trebuit sa populeze acele locuri, o lume alcatuita din crampeie de istorie, melodii, imagini, citate, figuri dintre cele mai interesante si varii asocieri. Le-am ingramadit pe toate in memorie, fie ele reale sau fictive, si le-am pastrat acolo pentru zile mai bune. Si uite ca in acest concediu nu rareori mi s-a intamplat sa ma trezesc asaltata de cate unul dintre ele, uneori chiar pana la a ma emotiona de-a binelea. Nu o sa vi le dezvalui chiar pe toate, pentru ca unele au ajuns sa faca intr-atat parte din mine incat nu m-as simti prea confortabil sa le cunoasteti :-) Pe altele insa vi le pot impartasi, pentru ca ar fi pacat sa se piarda in uitare ori sa fie neglijate, mai ales in vremurile haotice si repezite pe care le traim.

Asa ca o sa ma straduiesc sa va prezint o alta latura a unora dintre deja arhicunoscutele obiective turistice pe care le-am intalnit in drum si care m-au impresionat (si) din motivele de mai sus.

Asadar iata o secventa care pe mine ma cam secatuieste de emotii de fiecare data si pe care am asociat-o dintotdeauna cu "imaginea mea" despre St. Paul's Cathedral :-)





Si aici cateva poze de la fata locului:






imaginea care apare la finalul clipului de mai sus 



vedere de la ultimul nivel al St. Paul's Cathedral


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe