7.9.11

Dovada...

Vă mai amintiți poza cu puișorii colorați din Doha, Qatar? Iată răspunsul meu - și proba de netăgăduit - la întrebarea care mi-a tot fost pusă pe pagina de Facebook și peste tot unde am mai făcut publică această fotografie: Da, puișorii sunt cât se poate de reali și vivace...și nu par a fi deranjați câtuși de puțin de coloritul împrumutat pentru scurtă vreme pufului lor :-). Uitasem complet de filmulețul de mai jos până astăzi când l-am găsit întâmplător în timp ce scotoceam prin zecile de mii de poze de prin călătorii, în încercarea zadarnică de a mă hotărî despre ce și în ce ordine să vă mai scriu după ce îmi voi fi rezolvat nenumăratele probleme (inclusiv pe cele legate de conexiunea imposibilă de internet!) care mă sâcâie zilele astea...




14 comentarii:

  1. Minoki, sunt vopsiti pentru a fi mai atractivi pentru cumparatori, in special daca acestia sunt insotiti de copii :-) Culoarea se duce insa repede si nu ii afecteaza cu nimic.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragut, dar totusi...saracii pui. Ce nu facem de dragul reclamei...:))

    RăspundețiȘtergere
  3. @Andreea: Si mai "saraci" sunt ai din farfurie, daca e sa o luam pe-asa. Stii cum e, daca incepem discutia cu "saracii" ajungem la concluzia ca mai bine murim de foame de mila tuturor animalutelor :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. Phahahaha, nu pot sa cred. Astia sunt de-ai mei. Zapaciti. :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Ioana , nu am inteles de ce nu poti comenta la mine. Azi am primit o groaza de comentarii.

    RăspundețiȘtergere
  6. :) ai dreptate, asa e cu saracii... si pâna la urma ajungem la întrebarea: cine a fost primul, gaina sau oul?
    Si apropo "murim de foame de mila tuturor animalutelor" s-a demonstat ca si plantele "simt" când vrem sa le rupem si reactioneaza în felul lor, printro retragere nesesizabila cu ochiul liber... Teoretic, nu ne mai ramânem decât sa traim din "aer si iubire" :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Lillee, pardon, va trebui sa ii imparti cu mine :-P

    RăspundețiȘtergere
  8. Minoki, ti-am mai scris si pe gmail (adresa ta cu minoki8) acum 1-2 saptamani, verifica sa nu iti fi intrat in spam mesajul.

    La tine si (nu doar la tine) nu mai pot comenta de ceva vreme decat daca intru pe o varianta mai veche de Internet Explorer, altfel nu mai pot, nu imi apare nimic de selectat la "Comentati ca". Ar fi foarte simplu sa iti schimbi si tu setarile de Comentarii (celor care si le-au schimbat le pot comenta din nou), intri la Setari/Comentarii si acolo debifezi Emebbed comments under posts/Comentarii incorporate sub postare si bifezi oricare dintre celelalte doua optiuni - Fereastra tip pop-up/Pop-up window sau Fereastra intreaga/Separate window, chestia asta nu te afecteaza cu nimic, schimba doar modul de aparitie a ferestrei in care se comenteaza....si ne ajuta pe mine si pe altii ca mine sa iti putem comenta iar.

    RăspundețiȘtergere
  9. Carmen,stiu, am citit si eu de faza cu plantele :-). Da, ce-i drept, am putea duce o existenta serena si diafana hranindu-ne doar cu energie solara, iubire si aer. Ma tem insa ca natura noastra adevarata este departe de asa ceva, iar dovezile sunt la tot pasul :-(

    RăspundețiȘtergere
  10. @Lili: :-)))))) Mie mi se par chiar draguti. E drept ca mi-as cumpara mai degraba un papagal lung cat bratul meu :-P

    RăspundețiȘtergere
  11. Obisnuit cu "puii mei" galbeni , astia , fotografiati de tine mi se par mai draguti . O sa-i fac si eu multicolori pe-ai mei , pluripartinici , de centru stango-dreapta !

    RăspundețiȘtergere
  12. Radu: :-))))) Asa sa faci, vezi bine ca se poarta :-P

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe