1.1.15

Primul Revelion în Dubai





Bine-ar fi să avem cu toții un an nou măcar la fel de grandios precum focurile de artificii la care am asistat ieri în premieră în Dubai! Altele mai inspirate nicicând nu mi-a fost dat să văz, drept pentru care mi-am zis că n-ar strica să vă spun din timp unde vă sfătuiesc să vă petreceți Revelionul următor. La mulți ani 2015! 


8 comentarii:

  1. Hei, Angela, ce blog e asta si eu de ce nu stiam de el?! :-D Te pup, multumesc de urari, sa ai un an nou de vis! La multi ani! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. @mandala: La multi ani, bun, aspectuos si delicios sa fie si pentru tine, la fel ca bunatatile de pe blogul tau! Zau ca nu mai calc pe la tine, ca se duc naibii bunele mele intentii legate de siluete si mers la sala regulat! :-)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru urari,Ioana! Cat despre blog, este unul relativ nou (am mai preluat unele postari mai vechi care se pretau noii tematici). M-as bucura daca l-ai primi in randul celo pe care le urmaresti. O zi frumoasa si mult spor la bloggarit!

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani, Ioana ! Frumoase focuri de artificii ! Sa ai un an plin de calatorii din care sa ne delectezi si pe noi un picutz ! Ca daca nu , duba-i la poarta ! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Angela: La fel si tie, multumesc! ;) Cu mare placere o sa te urmaresc, stii doar :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @Radu: Sa traiti, am inteles! Ma execut, n-am incotro, la asa amenintari tremura tartita in mine, iti dai seama :-)))

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe