23.2.14

14 destinații pentru 2014


Destul te-am lăsat să-ți revii după potopul de topuri, sugestii și articole care au răsărit precum ciupercile după ploaia de Anul Nou (da, în Lisabona a plouat de Revelion, și nu doar cu artificii)! În mod sigur la final de februarie sunt ultima care public un astfel de articol cu recomandări pentru 2014, așa încât - cu mintea-ți eliberată de toate locșoarele care ți-au fost propuse până acum - ia loc comod și lasă-te convins să vezi măcar una-două dintre destinațiile recomandate de Printre Rânduri pentru anul acesta. Te las să te documentezi de unul singur de data asta, slavă Domnului că despre majoritatea am scris chiar eu deja pe blog iar celelalte își așteaptă nerăbdătoare rândul. Iar dacă ai la rândul tău vreo sugestie pentru mine, nu mă supăr dacă lași un comentariu aici și-mi arăți o poză-două pe pagina sau profilul meu de Facebook.



2. Riga






5. Rastoke


6. Luxemburg




8. Salamanca




10. Monte Carlo


11. Nizwa


12. Piran


13. Baku


14. Taipei

 


4 comentarii:

  1. Dintre destinatiile recomandate de tine n-am vizitat decat Luxembourg si Monte Carlo.
    As vrea foarte tare sa vizitez Edinburgh, nu numai orasul in sine ci intreaga Scotie, dar nu stiu ca visul se va materializa chiar anul asta.
    Oh da, si un safari in Africa....

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut,

    Eu locuiesc in Luxembourg (chiar in oras). Asa ca daca ai nevoie de indicatii/detalii...

    Ceva poze din oras gasesti aici. Mai e un album cu diverse castele din ducat si inca unul cu poze de prin alte locatii. Pe FB am si ceva poze cu targul de anul trecut.

    Nu e un oras mare, in juma de zi cam termini ce e de vazut. Daca vii duminica e cam totul inchis, de evitat, doar odata/luna exista un targ de vechituri si diverse produse traditionale. Perioada ideala de vizitat ar fi mijlocul lui iulie-sfarsit lui august cand e deschis si palatul ducal. Mai exista un targ care se tine de mai bine de 600 de ani in acelasi loc, anul asta e intre 23 aug 9 sept. Site-ul oficial.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Larisa: Pai hai, ca material pentru Edinburgh ai suficient pe blogul meu, poate chiar mai reusesc sa scriu una-alta intre timp, mai ales ca am mai fost acolo de 2334554 ori de cand am scris articolele cu pricina :-D

    RăspundețiȘtergere
  4. @Mihai: Wow, mersi mult, Mihai! Nu m-ar mira sa mai ajung pe acolo, mi-a placut. Sunt curioasa cum te impaci cu localnicii, nu i-am gasit prea agreabili, dar stii cum e, nu prea poti sa iti faci cu adevarat o parere dupa cateva zile. Da, daca mai vin o data va fi sigur vara, pentru palat si nu numai :-)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe