3.4.11

Iubire ferecată între balustrade la Riga

Am aflat de podurile îndrăgostiților târziu, ca urmare a unei întrebări a Roxanei. M-am necăjit atunci că nu am dat niciodată până acum, în toate călătoriile mele, peste un astfel de pod unde perechi de îndrăgostiți, fie ei turiști sau localnici, își pecetluiesc iubirea înscriindu-și numele pentru eternitate pe lacăte de varii mărimi, forme și culori pe care le fixează lângă alte și alte rânduri de lacăte pe alte și alte poduri din alte și alte orașe, fie aruncând apoi cheițele aferente în apă pentru ca nimeni și nimic să nu poată distruge vreodată ce au clădit împreună, fie revenind acolo peste ani pentru a-și aduce aminte de perioada binecuvântată când erau tineri și se iubeau nebunește. N-am reușit să îmi dau seama cum de nu mi-a atras niciodată atenția unul dintre multele poduri cu lacăte pe lângă care trebuie să fi trecut în atâtea locuri străbătute. Poate că, neștiind de ele, nu am fost suficient de receptivă. Oricum ar fi, zilele trecute am pășit în fine peste primul meu pod cu lacăte la Riga, în Letonia :-).









10 comentarii:

  1. Nu am fost încă pe aici, dar dacă ar fi să atârnăm un lacăt, cu siguranță așa ar fi arătat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce simpatic e cel sub forma de testoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Catalin: Pentru voi l-am si pozat, eram sigura ca o sa va placa :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. VertAnge, erau multe super originale printre ele, insa eram nitel pe fuga si nu am stat sa le studiez chiar pe toate. Si mie mi-a placut cel mai mult asta :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Este o mica nebunie a tineretii , nevoia oamenilor ce-si jura iubire vesnica , ferecand-o . Cand de fapt acea iubire are nevoie de mai multa deschidere , ei o inchid , lasand-o prada ruginei ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce sa faca si ei, viata e scurta, iubirile fragile, iar rugina aia le va supravietui...:-)

    Oricum, e emotionanta vederea unui astfel de pod, chiar simti "greutatea" tuturor lacatelor cu pricina.

    Tu ai vazut pe undeva poduri din astea cu lacate? Eu sper sa ajung sa mai vad unul maine, la Sankt Petersburg. Am cautat pe net si mi-am notat exact locatiile, sunt mai multe :-)

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna Seara!
    Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
    Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi luăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
    Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

    www.radiowhisper.com
    Multumesc,
    Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna Vlad,

    multumesc ca mi-ai spus despre promovarea articolului si ca ai indicat sursa, nu multi fac asta. Chiar sunt curioasa, ce articol ati promovat? :-)

    In principiu sunt de acord, suna interesant. Discutam mai multe zilele urmatoare, abia m-am intors din vacanta si trebuie sa imi reintru in ritm. Iti scriu intr-una din serile urmatoare ca sa imi dai mai multe detalii, ok? :-)

    RăspundețiȘtergere
  9. eu am dat in Roma peste asa ceva, pe unul din podurile de langa Castelul Sant'Angelo :)

    RăspundețiȘtergere
  10. @Ana: Am auzit si eu ca ar fi in mai multe locuri, printre care Paris, Moscova, ba chiar si Bucuresti :-)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe