30.3.10

"Dar hai sa ne avem ca frati / Toti suntem un pic".....ciudati :-)


Recunosc din capul locului ca noua leapsa primita de la Luiza mi-a dat ceva batai de cap. Am si eu, ca tot omul, ciudateniile mele, dar n-a fost tocmai usor sa fac o lista. Am adunat ceva ciudatenii in astia 30 de ani, dintre care pe majoritatea nici macar nu le mai consider ciudatenii, dat fiind ca deja m-am obisnuit cu ele.

Asadar, dupa indelungi cugetari si introspectii :-P iata cateva dintre "ciudateniile" mele:

1. Lacrimez cu foc in aproape toate calatoriile cand ma trezesc in sfarsit in fata vreunui obiectiv dintre cele pe care nu imi imaginam vreodata ca am sa le vad si altfel decat numai la TV sau in poze.

2. Din cand in cand mai sterpelesc cate un pic de carne cruda din compozitia pentru chiftele sau din materia prima pentru frigarui, ciorbe etc. In fond nu eu am inventat biftecul tartar, nu? Plus ca se pare ca ar avea si niscaiva virtuti terapeutice :-)

3. Pescuiesc. Eu personal nu gasesc nimic ciudat in a pescui, dar nu o data mi s-a intamplat sa se minuneze cate cineva de asta de parca femeilor le-ar fi interzisa ori de-a dreptul inaccesibila activitatea cu pricina. Si daca sunt fata, ce?! Nu pot sa stau si eu atarnata de capatul unui bat si sa urmaresc o zi intreaga pluta pana cand incepe sa imi joace in fata ochilor? Si apoi, inainte sa adorm, sa o vad in continuare cum tresalta, desi am ochii inchisi?? Si zau ca imi place la nebunie sa pescuiesc si nu, chiar nu e plictisitor deloc. A, iar ultima data am prins un peste...cat mine de mare

4. N-as pune mana sa fac si eu o ciorba, o tocanita, niste pilaf, in schimb ma apuca din cand in cand talentul si fac "pollo al salmone", "paella", "boujourdi" si alte minunatii cu nume pompoase si deloc traditionale. Bune si astea, zic, decat deloc, nu?!

5. Sunt friguroasa. Rau. Si totusi vacanta mea ideala s-ar petrece intr-un loc cu multa zapada, ghetari si animalute polare. Un astfel de peisaj ma linisteste mai mult decat orice.

6. Sunt obsedata ca nu imi ajunge timpul sa citesc cat mi-as dori, asa ca, mai ales in ultima vreme, fac ture peste ture intre biblioteca si canapea pana cand ma hotarasc in sfarsit ce carte sa citesc.

7. Cumpar sosete lycra pe care le folosesc o singura data si apoi le arunc.

8. Inca mai rosesc.

9. Adun ca un veritabil harciog munti de reviste romanesti si straine pe care rareori apuc sa le si citesc.

10. Am momente cand bat tactul in ritmul muzicii din capul meu :-)

Daca nu e cu banat, v-as ruga totusi sa nu ma dati de gol. Si ca sa "moara si capra vecinului" :-P, ia sa vedem ce ciudatenii au RuxiCamelia si Angela.

(sursa pozei)

5 comentarii:

  1. (Am intarziat cu raspunsul pentru ca m-am gandit mai mult) Ciudateniile mele: sunt dependenta de cumparat carti - daca intru intr-o librarie am probleme cu autocontrolul si cheltuiesc prea mult.

    Avand in vedere ca sunt de sex feminin, e ciudat ca nu-mi place sa cumpar pantofi.

    Si eu inca mai rosesc, din varii motive. Sunt toleranta si pacifista, dar suport usor violenta din filme si carti.

    Tin mai bine minte nume de actori decat ce trebuie sa fac intr-o anumita zi.

    Nu-mi plac mancarurile complicate, delicatese, ci chestiile simple, de genul oualor ochiuri :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ioana, tu pescuit? nu-mi vine sa cred! wow... nu voi fi rau sa-ti cer o poza cu pestele ala amre cat tine, dar vreau o poza cu urmatorul peste; daca iar e mare cat tine... eventual da un SMS. Nu de alta dar sa nu mancam inainte si sa ne stricam foamea :P

    RăspundețiȘtergere
  3. of, mai ovidiule, tocmai tu nu ai auzit de povestile pescaresti?? alea cu pestele mai lung de la coada la cap decat de la cap la coada? :-))) cred ca n-ai vazut emoticonul din final :-) fir intins si abia astept sa ne mai povestesti ce si pe unde ai mai capturat :-P

    RăspundețiȘtergere
  4. proverbul spune: "da Doamne sa prind un peste, sa nu fiu nevoit sa mint" :))
    Te tin la curent cu capturile, care in ultima vreme au cam lipsit...nici sa mint nu-mi mai vine... :P

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe