10.12.15

Mauritius în 11 fotografii panoramice


Șase ore de zbor, atâtea despart Dubaiul de Mauritius. Despart, am zis? Iertare, apropie sună mai nimerit și zău că ar fi fost păcat de Dumnezeu să nu profităm de astă apropiere, mai ales că Mauritius ne picase cu tronc încă de la prima întâlnire, prin luna a zecea a lui 2014. 

Și apoi unde să-și poată reveni mai bine omul după atâtea schimbări de fusuri orare și continente, unde să-și poată încălzi și relaxa oscioarele după atâtea aventuri ant/arctice dacă nu pe primitoarele plaje ale Oceanului Indian ori la adăpostul și sub acoperirea leneșelor unde turcoaz, întovărășit de gregarele și coloratele viețuitoare din adâncuri? 

Noroc cu ziua mea, a venit la țanc pentru a oferi o aparență serioasă unui atare demers frivol, concretizat, printre altele, în preafrumoasele fotografii panoramice de mai jos.

Pointe Jerome
Blue Bay Marine Park





Ile aux Cerfs
Chamarel 7 Coloured Earth
Ile aux Cerfs
Le Morne Brabant și insula Benitiers



6 comentarii:

  1. xe frumusete...mai ales cand intram in sezonul rece aici pe taram romanesc, tare as face un escape de macar o saptamana pe o insula de asta de povesti...Apropo, unde erau oamenii? vad ca sezlongurile sunt goale, in apa nimeni...era extrasezon?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nuu, e plin sezon acum, insa nu tin eu mortis sa imi intre puhoi de oameni in cadru cand fac poze, mai ales panoramice, asa ca incerc pe cat posibil sa imi aleg momente ale zilei cand e mai putina nebunie. Plus ca am si selectat pozele astea dintre toate cate le-am facut, iti dai seama... :P Dar oricum, fata de nebunia de la mare din Europa de pilda unde nu ai loc sa arunci un ac pe plaje in sezon, aici e mult mai bine, clar! De-asta si sunt atat de cautate insulele de genul asta, printre altele :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Imagini splendide, insula de vis :)
    PS: cum a ramas treaba cu template-ul? Ca mi-am adus aminte...

    RăspundețiȘtergere
  4. @Larisa: Mersi! ;) Cu template-ul... a ramas ca mi-am prins urechile in meniu, habar nu aveam cum sa adaug toate categoriile in meniu ca drop down :( Si mi-a fost frica sa nu-mi dau blogul peste cap, plus ca am observat ca la fiecare incercare imi ramane cate ceva "agatat" de blog, de care nu pot apoi sa scap... e drept ca nici rabdare nu mai am ca la inceputuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu meniul te pot ajuta eu daca vrei. Scrie-mi pe fb.
      In rest, da, cand schimbi tema sunt o multime de chestii care apar, care nu se potrivesc si trebuiesc adaptate sau reparate.

      Ștergere
  5. Tocmai de-asta m-am lasat pagubasa intre timp, mersi mult oricum de ajutor! ;)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe