25.2.15

Stai la... Premier Inn Dubai - cazare convenabilă peste drum de aeroport


Nu-mi fac griji că n-ai putea alege un hotel pe placul tău din multitudinea de oferte pe care le pune la bătaie Dubaiul. Indiferent de numărul de stele, hotelurile din Emirate (ba chiar hotelurile din Golf, în general) sunt mult peste media din Europa iar serviciile rareori lasă de dorit. Lucru care se oglindește din păcate mai mereu în prețurile camerelor. Și cum Dubaiul este o destinație vizitată tot timpul anului - în ciuda gradelor greu suportabile măcar vreo 7-8 luni - prețurile tind să fluctueze puțin spre deloc. Dacă însă resorturile de lux te lasă rece și tot ce cauți este o cazare convenabilă cu rating excelent, situată aproape de aeroport dar care să nu necesite închirierea unei mașini, îți propun un hotel la care am stat deja de două ori anul trecut, în februarie și în iunie, fără să-i fi găsit vreun cusur notabil.

Premier Inn Dubai International Airport, căci despre dumnealui era vorba în paragraful anterior, are cam tot ce îi trebuie unui micuț hotel pentru a-ți face șederea cât mai relaxantă: camere cu dimensiuni generoase, în culori plăcute privirii, dotate toate cu băi luminoase, aer condiționat, televizor cu ecran plat, frigider, radio, ibric electric pentru ceai, uscător de păr și seif, în care paturile confortabile te adorm cât ai clipi iar wifi-ul gratuit chiar funcționează. Sala de fitness nu e chiar de lepădat iar la vederea piscinei de pe acoperiș îți promit că o să-i dai de la tine hotelului diferența de până la 5 stele, mai ales că, în zilele cu vizibilitate bună, priveliștea include cea mai înaltă clădire din lume, pe numele ei faimos "Burj Khalifa".

Hotelul oferă shuttle gratuit către aeroport, metrou, dar și către principalele atracții turistice ale Dubaiului, de unde te vei putea lesne deplasa oriunde altundeva cu taxiul ori mijloacele de transport în comun: Dubai Mall/Burj Khalifa, Mall of the Emirates, Madinat Jumeirah, Festival City și Al Mamzar Beach Park.

Plusuri:

- piscina, piscina, piscina.


- proximitatea față de "orașul vechi", partea mai puțin aglomerată a Dubaiului.


- cafeneaua din incinta hotelului (Costa Coffee), de unde te poți aproviziona cu apă și de-ale gurii chiar și târziu în noapte.


- personalul hotelului, foarte atent la nevoile clientelei, lucru rar în Dubai chiar și la hotelurile de top.


Minusuri:


- micul dejun ar putea fi ceva mai variat.


- restaurantul hotelului nu e grozav, dacă vrei să nu dai greș îți recomand să te limitezi la bucătăria locală.


Și dacă n-ai fost pe fază zilele trecute pe pagina mea de Facebook, flydubai are prețuri scăzute pentru Dubai în perioada următoare. Așa că hai, acum e momentul, vii?














0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe