1.1.14

2013 - Goodbye Qatar, hello Portugal! (I)

Aveiro, Portugalia
N-a fost cel mai bun an, n-a fost nici cel mai prost, iar de răsturnări de situație spectaculoase slavă Domnului că am avut parte din plin, deci nici plicticos n-a fost și nici de adrenalină n-am dus lipsă. În ianuarie ne-am hotărât să spunem "adio" Qatarului, primăvara ne-a adus în dar aproape 3 luni petrecute în Marea Britanie, Portocalia ne-a adoptat în mai, iunie ne-a arătat câte locuri minunate am ratat anul trecut cât am stat departe de Europa, pe august i l-am dedicat în întregime celei mai noi iubiri, Portocalia, toamna am stat tot mai mult pe drumuri iar în decembrie am văzut a treia oară aurora boreală și mi-am îndeplinit, de ziua mea, încă un mare vis în Islanda. Un bilanț de 18 țări, majoritatea revizitate, vreo 77 locșoare incredibile și (mult prea) multe poze, singurele care mă ajută să mai țin șirul călătoriilor mai mici sau mai mari cu care nici 2013 nu s-a zgârcit deloc în ceea ce ne privește. Un an în care am citit mult, am călătorit mult, am neglijat voit scrisul ca să câștig și mai mult timp pentru a acumula cunoștințe și experiențe prețioase care își vor găsi, poate, drumul către voi când va fi timpul. E limpede că n-am dreptul să mă plâng orice ar fi și nu-mi rămâne decât să sper ca 2014 să fie măcar la fel de cumsecade ca predecesorul lui. În concluzie, vă doresc ceea ce îmi doresc și mie - sănătate cu carul, un dram de noroc și călătorii de care să ne aducem aminte până la adânci batrâneți!!!

Ianuarie

Dubai, E.A.U.
Goodbye Qatar!

Februarie

Londra, UK
Poiana Brașov, România
Martie

Londra, UK
Edinburgh, UK
Brighton, UK
Aprilie

Edinburgh, UK
Glasgow, UK
Londra, UK
Portobello Beach, UK
Melrose, UK
Primăvară scoțiană
St. Andrews, UK
St. Andrews, UK
Hello, Lisbon!
Oeiras, Portugalia
Mai

Carcavelos, Portugalia
Carcavelos, Portugalia
Copenhaga, Danemarca
Londra, UK
Bergamo, Italia
Estoril, Portugalia
Iunie

Porto, Portugalia
Belgrad, Serbia
Troia, Portugalia
Antibes, Franța
Pamplona, Spania
Monte Carlo, Monaco
Plitvice, Croația
Sirmione, Italia
Predjama, Slovenia
Salamanca, Spania
San Sebastian, Spania5 comentarii:

 1. Un an plin si frumos. Si inca n-ai pus poze decat din prima jumatate

  RăspundețiȘtergere
 2. @Monica: Si nici in prima jumatate nu am pus poze din toate locurile in care am fost anul asta... :-)

  RăspundețiȘtergere
 3. 2013 is dead. long live 2014 :) sa avem cu totii un an cel putin la fel de bun ca cel trecut :D, cu multe vise implinite si cu wow-uri la fiecare pas.

  RăspundețiȘtergere
 4. @Dana Giuvelea: Asa sa fie, suna perfect! La multi ani si un an nou excelent si tie!!! :-)

  RăspundețiȘtergere
 5. Deci de prin mai sunteți în Portugalia :-) Ce tare! Ați avea curajul să stați o perioadă ceva mai lungă într-o țară nordică (de exemplu Norvegia sau Suedia)?

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe