6.1.11

Stai la...Radisson Blu Carlton Bratislava și orașul vechi va fi la picioarele tale!

În plin decembrie friguros am petrecut o noapte în Bratislava la hotelul Radisson Blu Carlton, situat chiar în inima orașului vechi. Nici nu am pășit bine în Hviezdoslavovo námestie (Hviezdoslav Square), că am și avut parte de o surpriză extrem de plăcută. În piață, exact în fața hotelului și a vechii clădiri a Operei aflate pe cealaltă latură, era in plină desfășurare unul dintre cele mai importante Târguri de Crăciun din Bratislava. Astfel încât am știut pe loc că, imediat ce frigul tăios ne-ar fi pus capac și n-am fi știut cum să punem la rândul nostru mai repede capăt plimbării și să ne retragem în cameră, n-aveam decât să scoatem nițeluș nasul pe terasă și ne-am fi îmbătat din nou de miile de arome care se luau la întrecere în vecinătatea hotelului, nemaipomenind de spectacolul vizual și coloristic de care nu trebuia să ne despărțim decât odată ce pleoapele ne-ar fi devenit grele, mult prea grele pentru a mai fi în stare să suporte atâta lumină!

Pe lângă locația excelentă de care vorbeam mai sus, hotelul dispune de camere spațioase, liniștite și elegante - în care predomină, desigur, culoarea albastră - foarte bine dotate cu tot ce ți-ar putea trebui în răstimpul petrecut acolo, inclusiv mașină de cafea, halat, papuci (albaștri, cum altfel? :-) și wi fi. Cum și personalul este foarte amabil iar micul dejun variat și de foarte bună calitate, chiar nu văd de ce nu v-aș recomanda și vouă acest hotel drăguț și prietenos.

Minusuri:

- "Sala de fitness" aflată undeva la etaj este de fapt o cameră ca toate celelalte, cu baia aferentă, din care s-a scos patul dublu :-). Sigur că prea multe aparate de fitness nu au cum să încapă într-o cameră de hotel normală, dar cine știe, poate clienții Radisson Blu Carlton nu prea dau pe la sală, rușinică lor! :-P

- Piscina ar fi fost minunată, sunt convinsă, dacă nu ar fi...lipsit cu desăvârșire.

Acestea fiind zise stați pe aproape pentru alte și alte recomandări de cazare, acesta este doar începutul...Până atunci vă invit să priviți pozele pentru a vă convinge că nu vă spun baliverne!










6 comentarii:

  1. Mariana, multumesc mult de tot! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Hotelurile Radisson sunt întotdeauna un raport optim calitate-preț.
    Vezi și Radisson Blu Dubai :
    http://www.travelbadgers.com/2010/12/viata-de-seic-in-dubai-deira-creek.html

    Toate bune.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Catalin: Perfect de acord cu tine. Mersi de link, ma uit acum :-)

    p.s. Fain blog ai, tocmai m-am inscris...

    RăspundețiȘtergere
  4. La mulţi ani ! (cu întârziere)
    Doaaaamne,nu vrei să îţi car eu bagajele pe oriunde te plimbi :D ?

    RăspundețiȘtergere
  5. @Blindius: :-)))))))))) Hai c-ai fost haios, m-am perpelit de ras :-D

    Multumesc mult de urare, la multi ani si tie si un an nou excelent!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe