11.1.11

Ia-le și tu "în buzunarul tău"!!!

N-a trecut mult de la ultima ieșire și uite că febra călătoriilor a pus din nou stăpânire pe mine. Și cum stăteam eu așa și tot urzeam planuri peste planuri, care mai de care mai mărețe și mai îndrăznețe (nu prea îndrăznețe, totuși, e abia începutul anului și nu e cazul să ne pripim :-D) iaca am dat peste un site foarte inspirat cu ghiduri turistice aferente principalelor orașe europene. Mai mult decât atât, toate aceste ghiduri - actualizate lunar - se pot downloada gratuit, astfel încât cu un simplu click veți avea acces la informații suficient de detaliate despre cele mai importante atracții turistice, hoteluri, restaurante, dar și informații legate de viața de noapte, shopping, transport, cultură și evenimente și multe alte surprize plăcute cu specific local din orașul vizat. Sigur că ghidurile în formă printată se pot și cumpăra, în caz că sunteți interesați.


Dar să nu păstrez suspansul mai mult decât necesar. Site-ul de care vă vorbesc este acesta iar ghidurile se numesc foarte simplu și sugestiv InYourPocket. Veți găsi acolo cam tot ce e mai important de știut pentru a nu purcede nepregătiți către orașe din Albania, Belarus, Bosnia, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Estonia, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Kosovo, Letonia, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Irlanda de Nord, Olanda, Polonia, Romania (București și Brașov), Rusia, Serbia, Slovenia, Suedia și Ucraina.

Eu zic să nu mai stați pe gânduri și să puneți mâna pe ele (măcar virtual). Sau, mai bine zis, vă poftesc degrabă să le luați InYourPocket! :-P





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe