6.6.10

Seriale?

Zilele astea am primit o noua leapsa de la Vulpitza. Marturisesc ca nu am mai urmarit de ceva vreme vreun serial - si asta nu doar din lipsa de timp - asa ca mi-am tot muncit mintea pentru a-mi aminti ce seriale obisnuiam sa urmaresc in trecut. Si uite ce am gasit:

1. Ally McBeal - pentru ca nu era episod care sa nu ma emotioneze in final. N-am ajuns sa vad toate sezoanele, dar episoadele din sezonul 1 le cam stiam pe de rost. Plus ca prezenta foarte atragator profesia de avocat (care prezentare n-avea nicio legatura cu realitatea zilelor noastre, dar ce mai conteaza). A, sa nu uit. Tot datorita serialului am ajuns sa indragesc muzica Vondei Shepard, ba chiar am ajuns si la un concert de-al ei si nu mi-a parut rau deloc.


















2. The Twilight Zone - pentru ca majoritatea episoadelor erau cutremuratoare, dandu-mi de gandit mult timp dupa vizionare. Si cum de regula erau difuzate seara, sa zicem ca nu de putine ori am avut probleme cu somnul din cauza lor. Chiar, ar trebui sa le caut pe DVD, m-as incumeta sa le revad cu mintea de acum.















3. The X - Files - pentru ca era foarte bine realizat si ma tinea cu sufletul la gura de fiecare data. Si chiar erau bine alesi Mulder si Scully, nu? Ca o paranteza, imi placea mult mai mult "Scully" cand era plinuta, am vazut-o recent intr-un film si mai sa nu o recunosc. A atins-o si pe ea microbul hollywoodian al siluetei "perfecte", pasamite...














Cam astea sunt serialele pe care le urmaream cu regularitate. Ocazional au mai fost si altele, dar banuiesc ca nu se pun, din moment ce nu au trecut proba timpului.

Daca doresc, pot continua leapsa Mariana, Angela, Camelia si Ruxi.

3 comentarii:

  1. am "rezolvat-o" deja, mai demult:P

    http://lagrimme.blogspot.com/2010/05/te-uiti-la-seriale.html
    (ca sa vezi ca Ally McBeal mi-a placut si mie teribil)

    RăspundețiȘtergere
  2. incerc sa raspund azi, ca am in sfarsit o zi libera :) (incepusem sa scriu, ca mai primisem leapsa de la cineva, dar sunt prea multe seriale si prea putin timp :P)

    RăspundețiȘtergere
  3. pai poate ai prea putin timp pentru ca urmaresti prea multe seriale :-DDDDD :-P

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe