18.9.15

Bird's Eye View over... New York


Când vine vorba de cele mai arătoase peisaje urbane ale lumii, un lucru e sigur: combinația dintre zgârie-nori și întinderi considerabile de apă, fie ele râuri sau oceane, nu dă greș niciodată. Este și cazul New York-ului, unde clădirile emblematice, aglomerările ordonate de vegetație, nu puține situate la înălțime, insulele mai mari sau mai mici și puzderia de poduri ce fac legătura între ele își dau mâna într-o regiune cunoscută drept unul dintre cele mai mari porturi naturale din lume pentru a crea o imagine greu de uitat chiar și de către cei mai versați călători.

Oricât ai fi umblat prin lume, oricare ar fi fost cele mai frumoase priveliști pe care ți-ai odihnit, vreodată, ochii, oricâte trepte ai fi urcat și coborât până să ajungi prin părțile astea, n-ai cum să nu fluieri a uimire în fața imaginii panoramice a orașului, n-ai cum să nu recunoști în sinea ta meritele de necontestat ale arhitecților care au închipuit și zămislit asemenea creații. Și asta chiar de ești încredințat, ca și mine, că natura, iar nu omul, plăsmuiește mai mereu cele mai frumoase tablouri.

Start spreading the news: Priveliștea de pe Empire State Building prinde lejer topul celor mai reușite Bird's Eye View-uri ale mele!








Aeroportul







Central Park
Times Square Ball, cea care anunță începerea noului an


Lady Liberty




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe