5.3.12

Katara Classical Car Festival 2012


După expoziția de bărci dhow tradiționale, salonul auto Qatar Motor Show și demonstrația live a Scuderiei Ferrari, un nou eveniment m-a atras afară din bârlog în ciuda condițiilor atmosferice de-a dreptul potrivnice manifestate prin furtuni de nisip și vânt aprig care n-au ezitat să ne îngreuneze tuturor existența în chiar cele două zile libere ale săptămânii trecute: Classical Car Festival, prima expoziție de acest gen găzduită de Katara Cultural Village. Mai scrâșnind din dinți (din cauza nisipului, se înțelege!), mai ținând ochii deschiși cu rândul pentru a mă feri de micuțele proiectile usturătoare care năvăleau asupra mea cu fiecare nouă rafală de vânt, am dat grăbit ocol celor 50 de mașini din anii '40-'60, o impresionantă colecție adunată de-a lungul câtorva zeci de ani aparținând însuși șeicului Faisal bin Qassim al Thani. Ce am văzut am și pozat, desigur, așa că vouă nu vă rămâne decât să priviți și să comentați... dacă poftiți :-).


 


13 comentarii:

 1. ...si, probabil, incredibil de scumpe :-)

  RăspundețiȘtergere
 2. Superbe... dar nu vreau sa stiu cat costa :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Oricat de mult mi-ar placea confortul din cele doua Mertane , as urca cu placere si as da o cheie de control , plus vreo doua ture cu broscuta din imagine ! Motorul Boxer imi da fiori ..il auzi ce frumos toarce ?
  http://www.youtube.com/watch?v=PnEJiY3yEWk&feature=related

  RăspundețiȘtergere
 4. @Radu: Il aud, cum nu! :-)))

  Raman la parerea (de rau) exprimata ieri pe Facebook: Cand Dumnezeu a ajuns broscuta de "pe vremea mea" (a se citi "din copilaria mea") sa fie considerata "vintage"? :-(

  RăspundețiȘtergere
 5. Ce tare, seicul are si o broscuta :-)
  Acum si Dacia 1310 e vintagi, ca tot nu se mai face de 10 ani.

  RăspundețiȘtergere
 6. @Apollo: Da' chiar, sa stii ca ai dreptate! :-))) Bine, de Dacia 1310 nu-mi pare rau ca nu se mai fabrica, insa de broscuta da. Noua "broscuta" ma lasa relativ rece, comparativ cu vechea...

  RăspundețiȘtergere
 7. Știi ce-mi place? Că don șef nu e snob. Și are echilibru. Bravo lui!!

  RăspundețiȘtergere
 8. @Bubu: :-) "Don' sef" sunt mai multi, dar toti are gust :-D

  RăspundețiȘtergere
 9. Ady, o sa ma uit despre ce este vorba si voi posta pe Facebook, imi pare rau pentru mama ta :-(

  RăspundețiȘtergere
 10. minunata masina din imagine:) aceste masini de epoca au farmecul lor aparte:)

  RăspundețiȘtergere
 11. @Ktalinoo: Ai vazut ca sunt mult mai multe poze decat cea din imagine, da? Apesi pe "Cititi mai departe" sau pur si simplu pe titlul articolului si iti arata tot :-)

  Bine ai venit pe aici si te mai astept, daca, desigur, iti face placere...

  RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe