8.12.11

Africa, în dar de ziua mea

Știu, la voi e frig, până și în Doha a venit iarna (la 16 grade ziua e chiar răcoare, credeți-mă!) și ar trebui să mă grăbesc să vă povestesc despre târgurile de Crăciun pentru că am promis că termin până la sfârșitul anului, însă ceva din mine se agață încă de impresiile zilelor trecute și mai ales ale zilei de 7 decembrie care mi-a adus, pe lângă un an în plus pe răbojul vieții, unul dintre cele mai frumoase cadouri de când mă știu: un nesperat, dar mult dorit și îndelung așteptat safari în Nairobi, Kenya. Și pentru că am prins drag de Africa și nu vreau să las să treacă anul fără a marca cumva clipele astea de infinită emoție pe care am avut norocul să le trăiesc, vă atașez trei filmulețe (total neprofesioniste, dar ce mai contează?!) de la fața locului, mărturisindu-vă totodată că am avut la rândul meu impresia că urmăresc un film pe întreaga durată a safariului din Nairobi National Park, atât de reușite au fost toate imaginile ce mi s-au perindat prin fața ochilor, atât de bine închegate cadrele și inspirat distribuite rolurile, atât de perfecte culorile și atât de incredibil de armonioase mișcările și sunetele! Spuneți voi, ce-aș fi putut să îmi doresc mai mult de ziua mea?!
 







26 comentarii:

  1. La multi ani si la cat mai multe calatorii!

    RăspundețiȘtergere
  2. Glumeeeeeeeeeeesti? Wow, ce fain! Ma bucur pt tine muuuult de tot.

    RăspundețiȘtergere
  3. Superb, superb, superb pentru fiecare filmulet in parte!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Lili: Cum as putea sa glumesc cu asa ceva?! Sunt treburi serioase, de corazon :-P

    RăspundețiȘtergere
  5. @Moni: Am vrut sa va atasez niste filmulete mai lungi, am unele chiar reusite cu elefanti si girafe si nu numai, dar nu ma lasa insensibilul asta de blogspot/google :-(

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta e doar un preview, daaaaaaaaa? Astept continuarea ;).

    RăspundețiȘtergere
  7. Clar! Stai sa dau gata targurile de Craciun si apoi ma dedic Africii :-P

    RăspundețiȘtergere
  8. ce taaaareee! Asa cadou as vrea si eu ! abia astept sa ne povestesti deci baga mare ! :P

    RăspundețiȘtergere
  9. @Claudia: Atunci astept un mail, telefon, ceva, unde sa plantez o sugestie :-P Cand e ziua ta? :-))

    RăspundețiȘtergere
  10. La asta nu m-am gandit, ia sa-i trimit lui barbatu-meu linku' poate ii vin idei :)). Pacat ca pan' la ziua mea mai eeeeeeeeee.

    RăspundețiȘtergere
  11. Superrr. Eu inca nici nu visez la Kenya, e in planul meu indepartat :)
    Ma bucur mult pt tine si La multi Ani cu intarziere

    RăspundețiȘtergere
  12. Dar ce cumințică ai fost să primești așa cadou (a fost complot cu Moș Nicolae)!! SUPERB, felicitări pentru toate visele împlinite :*

    RăspundețiȘtergere
  13. @Liliana: Astept pe mail si de la tine date de contact, chestii-trestii, va aranjez pe toate :-P Cand doresti sa fie safariul? :-)))))

    RăspundețiȘtergere
  14. @Alicee: Multumesc mult de urare! Eu imi doream de mult asa ceva dar nu mi-as fi imaginat ca o sa merg vreodata, ma tot uit la poze de cand m-am intors si parca tot nu-mi vine a crede. Asa ca rabdare, nu stii niciodata cand se iveste ocazia singura-singurica :-P

    RăspundețiȘtergere
  15. @Bia: Sa stii ca am fost! :-P Uite ca nu m-am gandit, s-ar putea sa ai dreptate cu Mosul :-)))

    RăspundețiȘtergere
  16. No, ce sa zic? Decat sa ma intreb daca exista dreptate pe lumea asta? Asta ma intrebam si anul trecut cand Vulpoiul si-a serbat ziua de nastere la George V in Paris. Cum e posibil asa ceva?

    RăspundețiȘtergere
  17. @Luiza: Habar nu aveam ce e George V, am cautat pe net :-) Banuiesc oricum ca erai cu el cand si-a serbat ziua, deci exista totusi dreptate, nu?! :-P

    RăspundețiȘtergere
  18. vreai sa facem un link exchange?

    RăspundețiȘtergere
  19. Sigur, Dan, te pun acum in blogroll, mi-a placut ce am citit :-)

    RăspundețiȘtergere
  20. La multi ani de ziua ta , Ioana !
    Ai primit un dar minunat . Este fascinanta Africa , continentul negru despre care stim atat de putin dar care are atat de multa frumusete de aratat . Esti o favorizata de soarta , Ioana , sa poti calatori atat de des , sa poti vedea cu ochii tai ceea ce noi vedem cu ochii mintii ori prin sticla televizorului .

    RăspundețiȘtergere
  21. La multi ani fericiti si sanatosi! Frumos cadou, intr-adevar :) Am savurat si eu un pic, chiar si asa, de la distanta.

    RăspundețiȘtergere
  22. @Radu: Multumesc mult! Sa stii ca sunt constienta de asta, am avut lacrimi in ochi mai toata ziua de 7 decembrie...

    RăspundețiȘtergere
  23. @Anda: Mersi frumos, sa termin cu targurile de Craciun si va iau cu mine la o plimbare mai detaliata prin Africa :-)

    RăspundețiȘtergere
  24. La multi ani!!! Frumos cadou ai primit :-)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Subscribe